Ejerskabet er sat på ambitiøs vækstrejse med fokus på bæredygtighed

I juni måned blev Thylander Gruppen optaget i ejerkredsen hos Container Living, og nu sker der endnu en strategisk og markant udvidelse af ejerkredsen med tilføjelsen af to markante profiler fra ejendomsbranchen.

Cobblestone- og Home.Earth-medstifter Rasmus Juul-Nyholm og direktør i Helmersen Gruppen, Peter Helmersen, træder nu ind i Container Living, og målsætningen er ambitiøs: Bæredygtige containermodulbyggerier over hele Norden.

Brian Gade, direktør hos Container Living, ser optimistisk og målrettet mod fremtiden, da der samlet set i de to investeringsrunder er tilført Container Living en finansiering på 50 millioner kroner. Pengene investeres i målsætningen og ambitionen om skabelsen af bæredygtige projekter, der fremelsker en forskel dér, hvor de placeres, og hvor liv, fællesskab og nye boligformer skabes.

– Vi er særdeles glade for at få flere kræfter med ombord. Rasmus Juul-Nyholm har de rette kompetencer og ambitioner og er i forvejen med sin formandspost i PropTech Denmark engageret i digitalisering og bæredygtigt modulbyggeri. Derfor er han et stærkt kort og den helt rigtige profil til at gøre Container Living til en betydelig og bæredygtig aktør på ejendomsmarkedet. Samtidig får vi med Peter Helmersens stærke relationer til Norge og strategiske tilgang til vækst en konkret mulighed for at source de helt rigtige samarbejdspartnere og favne bredere, siger Brian Gade.

 

Strategisk samarbejde skal skabe bæredygtig værdi

Et fælles fokus på bæredygtighed og den teknologiske udvikling er kerneværdierne for samarbejdets muligheder og styrkelse af bestyrelsen.

De nye bestyrelsesmedlemmer besidder hver især kompetencer, der bidrager til et større fokus og imødekommelse af den øgede efterspørgsel på bæredygtige containermodulbyggerier, som Container Living oplever.

Det arbejde, som Container Living har gjort, og den position, de har opnået gennem de seneste år, er også forklaringen på investeringsvilligheden hos de nye aktører i virksomheden.

– Vi har i Cobblestone fulgt og samarbejdet med Container Living gennem nogle år. De har knækket koden for, hvordan man meget hurtigt, effektivt og til fornuftige priser kan levere en boligløsning. Både med et permanent perspektiv eller med henblik på at udnytte en midlertidig grund. Og så er der tale om boliger, som kan bidrage med noget unikt, når man ønsker at skabe miljø eller identitet i et helt nyt eller gammelt byområde i transition, fortæller Rasmus Juul-Nyholm og bakkes op af sin nye medinvestor:

– Vi har i længere tid ønsket at være med til at udvikle modulbaserede boliger i Norden og har fulgt flere forskellige producenter. Vi mener, at Container Living er de første, der kan levere det produkt, vi ønsker, og som vi kan stå inde for. Virksomheden har et enormt potentiale inden for modulbaseret, bæredygtigt byggeri, og vi ser meget frem til den rejse, vi skal på sammen, siger Peter Helmersen.

Den nye konstellation i bestyrelsen og kapitalindsprøjtningen er således et udtryk for det forstærkede fundament og den ambitiøse målsætning, der nu er skabt for Container Livings vækstrejse og ambition om at opføre tusindvis af bæredygtige DGNB-certificerede boliger i Norden over de kommende år til gavn for både by- og lokalliv.

 

For yderligere informationer:

Brian Gade, adm. direktør i Container Living
Tlf.: +45 2231 2324 │E-mail:briangade@briangade.dk

Rasmus Juul-Nyholm, medstifter af Cobblestone og Home.Earth, bestyrelsesformand i PropTech Denmark
E-mail:rjn@cobblestone.dk

Peter Helmersen, direktør i Helmersen Gruppen,
Tlf.: +45 6161 5674 │E-mail:ph@helmersenholding.dk