CONTAINER LIVING HOTELS

Giv dine gæster en oplevelse i fremtidens hoteller!

Vi har lavet et af Danmarks mindste, men fedeste hoteller – og du kan booke det allerede nu!

Interessen for overnatninger, der skiller sig ud, er stor. Hvem vil ikke gerne, når man er væk hjemmefra, opleve noget anderledes? En oplevelse udover det sædvanlige. Med hotellejligheder opført som containerbyggeri har du mulighed for at give dine gæster netop denne oplevelse.

Vi kan opføre containere i konstellationer, hvor mulighederne for hotellejligheder er mange – og både som midlertidige og permanente hotellejligheder. De opføres altid i henhold til Bygningsreglementet samt brandklassificeret til hotellejlighed.

Hvad enten du efterspørger et hotelkompleks opført i containere eller ønsker at kombinere det med erhverv eller boliger. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter – i princippet – grænsen. Alle vores projekter tegnes af prisbelønnede Arkitema Architects, ét af Skandinaviens største arkitekthuse, som er synonym med både kvalitet og æstetik.

Købmagergade 103, 7000 Fredericia
Book vores 60 m2 hotellejlighed i Fredericia via kontakt@containerliving.dk.

Kunne du være interesseret i at opføre hotellejligheder i containere?

Tøv ikke med at kontakte Adm. Direktør, Brian Gade for nærmere oplysninger og muligheder for at opføre hotellejligheder med Container Living.