CONTAINER LIVING OFFSHORE™

Bølgeskvulp, havudsigt og frisk luft

Oplev havet og roen, når du i vores nye byggekoncept præsenteres for naturens elementer fra et nyt perspektiv.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på et koncept, hvor visionen er at kunne tilbyde modulære byggerier på vand, på samme måde som vi gør på land. Container Living Offshore™ tager udgangspunkt i Container Livings modulære koncept, og opføres på samme måde i containermoduler, dog er forskellen, at her er bebyggelsen er placeret på en flydende base.

Container Living Offshore™ er et koncept, som kan udnyttes til flere forskellige bebyggelsesformer, såsom ungdomsboliger, almindelige boliger og hoteller. Et koncept som tilbyder en unik beliggenhed, og som giver mulighed for at udnytte tomme havnearealer til beboelse og skabe liv i området.

Visionen er, at når du går for anker, så mødes du af arkitektoniske moduler i containerstruktur, der udformer minimum 30 m2 bolig opført efter Bygningsreglementet – og altså i samme standard som ‘almindelige’ boliger. Fra en etableret tagterrasse ovenpå boligen kan udsigten ud over havet nydes til lyden af sagte vuggende bølger.

Er du interesseret i at opføre containerboliger?

Tøv ikke med at kontakte Adm. Direktør, Brian Gade for nærmere oplysninger og muligheder for at opføre boligbyggerier med Container Living. OBS vi sælger ikke til private eller enkelte enheder til erhverv.