CONTRAINER

CONtrainer: Gym-in-a-box

I Container Living arbejder vi struktureret og aktivt med de fysiske rammer såvel som det sociale fællesskab, så vi kan skabe de bedste forudsætninger for, at vores beboere trives.

Fysisk aktivitet er afgørende for, hvordan vi trives som mennesker. Med en CONtrainer kan vi tilbyde vores beboere nem adgang til effektiv træning, lige uden for døren, som passer ind i deres hverdag. Her er det nemt at deltage i fællesskabet samtidig med at man gør noget godt for sig selv. En CONtrainer skaber liv og fællesskab og styrker både den fysiske og mentale sundhed. Den kræver ikke et særligt underlag, kan blot sættes på jorden og flyttes igen hvis anden placering ønskes.

Et udendørs fitnesscenter
En CONtrainer er et udendørs fitnesscenter i en 10″ container med et bredt udvalg af træningsudstyr. Den er let genkendelig med sine stærke farver og åbne form, som indbyder til aktivitet. Indrettet med ribber, stænger og kroge til at sætte udstyret fast, og træne direkte i, er der rum til fælles træning. CONtraineren er yderligere udstyret med en standardpakke af udstyr til styrke-, cirkel-, kredsløbs- og kropsvægtstræning – noget til ethvert behov, så alle kan være med. Hertil medfølger også træningsprogrammer udviklet specifikt til CONtraineren og dets udstyr.

CONtrainer er udviklet af professionelle profiler inden for fitness- og sundhedsbranchen.