ERHVERVSLOKALER I VEJLE

Lej et kontor- eller erhvervslokale i centrum af Vejle

Container Living udlejer erhvervslokaler i varierende størrelser, fra 7,5m2 til 60m2 store lokaler i vores containerejendom ved Spinderihallerne. Ønsker du at få en fremvisning af vores lokaler hører vi gerne fra dig via mail lejer@containerliving.dk

Ønsker du utraditionelle rammer til din virksomhed? Lokaler med god beliggenhed og kvalitet i top? Så bør du overveje at blive lejer hos Container Living Spinderihallerne.

Udover skønne lokaler med ventilation og gulvvarme, tilbyder vi lejerne digtal nøgleadgang samt adgang til en app, hvor man finder praktiske info vedr. driften, foruden info omkring sociale arrangementer og fællesskaber i bebyggelsen.

Lejerne har herudover mulighed for at tilkøbe sig en netværksplads hos Spinderihallerne, således man er en del af dette fællesskab og kan nyde godt af de fordele som følger med ved at være nabo til et af Danmarks største innovative iværksætterhuse.

Her er gode P-forhold, velindrettede udemiljøer og adgang til kantineordning i caféen.

Mød Merete Irner fra Irnerkom som er lejer hos os.

Oversigt over ledige lejemål

Type 2: 15 m2 kontor

DKK 2.650,- ekskl. moms
I ovenstående pris er inkluderet forbrug og internet. Man får her 15 m2 kontor i et åbent kontorfællesskab består af 1/4 containermodul. Dvs. man har fri rådighed over disse kvadratmeter, hvori der også indgår adgang til køkken, badeværelse og depot, som er fællesrum i dette lejemål. Det lejede areal er andel af et større rum, hvorved der er andre virksomheder i samme lokale.

Type 3: 30 m2 kontor

Pt. ingen ledige
30 m2 kontor består af 1/2 containermodul. Dvs. man har fri rådighed over disse kvadratmeter og kan lukke glasdøren til kontoret. Her lejer man enten med eller uden køkken, mens badeværelse og depot er fællesrum og derfor indgår i de 30 m2. Andre lejere skal have mulighed for at benytte køkkenet, såfremt man lejer med køkken.

Type 4: 60 m2 kontor

Pt. ingen ledige
60 m2 kontor dækker over et helt containermodul indeholdende kontor, køkken, badeværelse og depot. Her råder man over samtlige kvadratmeter og kan selv vælge om/hvis man vil dele kontor med anden virksomhed. Lejekontrakten oprettes med én lejer.

For yderligere information, kontakt venligst:

Du er altid velkommen til at kontakte os på +45 2291 9232 (telefontid 9-15). Ønsker du at få en fremvisning af vores lokaler hører vi gerne fra dig via mail lejer@containerliving.dk

Plantegninger med indretningsmuligheder

Arbejdsstation i kontorfællesskab

Kontorfællesskab på 60 m2 inkl. køkken, depotrum og badeværelse med otte arbejdsstationer. Ved leje af en kontorplads i et kontorfællesskab har du mulighed for samvær, faglig sparring og idéudveksling med andre virksomheder. Hermed kan du arbejde i professionelle rammer i et spændende og pulserende iværksættermiljø.

Fælles entré, depotrum og udendørs repos kan I aftale indrettet som I ønsker i jeres kontorfællesskab. Udendørs har vi foretaget standard indretning med plantekasser og borde-/bænkesæt i fede farver.

Arbejdspladser i eget kontor

Containermodulet er indrettet således, at det kan deles op i to lejemål af 30 m2 kontor bestående af 1/2 containermodul. Dvs. man har fri rådighed over disse kvadratmeter, som er adskilt fra øvrige arealer via glasskydedør. Her lejer man enten med eller uden køkken, mens badeværelse og depot er fællesrum og derfor indgår i de 30 m2. Andre lejere skal have mulighed for at benytte køkkenet, såfremt man lejer med køkken.

60 m2 kontor dækker over et helt containermodul, der indeholder køkken, entre, badeværelse og depot. Her råder man over samtlige kvadratmeter, hvilket giver helt frie indretningsmuligheder.