ERHVERVSLOKALER I VEJLE

Lej et kontor- eller erhvervslokale i centrum af Vejle

Container Living udlejer erhvervslokaler i varierende størrelser, fra kontorpladser (med skrivebord og stol) til 60m2 store lokaler i vores containerejendom ved Spinderihallerne. Ønsker du at få en fremvisning af vores lokaler hører vi gerne fra dig via mail lejer@containerliving.dk

Ønsker du utraditionelle rammer til din virksomhed? Lokaler med god beliggenhed og kvalitet i top? Så bør du overveje at blive lejer hos Container Living Spinderihallerne.

Udover skønne lokaler tilbyder vi lejerne adgang til en app, hvor man finder praktiske info vedr. driften, foruden info omkring sociale arrangementer og fællesskaber i bebyggelsen.

Lejerne har herudover mulighed for at tilkøbe sig en netværksplads hos Spinderihallerne, således man er en del af dette fællesskab og kan nyde godt af de fordele som følger med ved at være nabo til et af Danmarks største innovative iværksætterhuse.

Her er gode P-forhold, velindrettede udemiljøer og adgang til kantineordning i caféen.

Oversigt over ledige lejemål

Type 1: En arbejdsstation

DKK 1.700,- ekskl. moms
En arbejdsstation i et kontorfællesskab indeholder et skrivebord og en kontorstol. Et kontorfællesskab på 60 m2 inkl. køkken og badeværelse indeholder otte arbejdsstationer.

Type 2: 15 m2 kontor

DKK 2.650,- ekskl. moms
15 m2 kontor i et åbent kontorfællesskab består af 1/4 containermodul. Dvs. man har fri rådighed over disse kvadratmeter, hvori der også indgår adgang til køkken, badeværelse og depot, som er fællesrum i dette lejemål. Det lejede areal er andel af et større rum, hvorved der er andre virksomheder i samme lokale.

Type 3: 30 m2 kontor

DKK 4.900,- ekskl. moms
30 m2 kontor består af 1/2 containermodul. Dvs. man har fri rådighed over disse kvadratmeter. Her lejer man enten med eller uden køkken, mens badeværelse og depot er fællesrum og derfor indgår i de 30 m2. Andre lejere skal have mulighed for at benytte køkkenet, såfremt man lejer med køkken.

Type 4: 60 m2 kontor

DKK 7.500,- ekskl. moms
60 m2 kontor dækker over et containermodul indeholdende køkken, badeværelse og depot. Her råder man over samtlige kvadratmeter.

For yderligere information, kontakt venligst:

Du er altid velkommen til at kontakte os på +45 2291 9232 (telefontid 9-15). Ønsker du at få en fremvisning af vores lokaler hører vi gerne fra dig via mail lejer@containerliving.dk

Plantegninger med indretningsmuligheder

Arbejdsstation i kontorfællesskab

Kontorfællesskab på 60 m2 inkl. køkken og badeværelse med 0tte arbejdsstationer. Ved leje af en kontorplads i et kontorfællesskab har du mulighed for samvær, faglig sparring og idéudveksling med andre virksomheder. Hermed kan du arbejde i professionelle rammer i et spændende og pulserende iværksættermiljø.

Arbejdspladser i eget kontor

Containermodulet er indrettet således, at det kan deles op i to lejemål af 30 m2 kontor bestående af 1/2 containermodul. Dvs. man har fri rådighed over disse kvadratmeter. Her lejer man enten med eller uden køkken, mens badeværelse og depot er fællesrum og derfor indgår i de 30 m2. Andre lejere skal have mulighed for at benytte køkkenet, såfremt man lejer med køkken.

60 m2 kontor dækker over et helt containermodul, der indeholder køkken, badeværelse og depot. Her råder man over samtlige kvadratmeter.