Vil du gerne kunne byde dine gæster på en unik og utraditionel overnatningsoplevelse, så tilbyder vi denne kombination af 8 ferielejligheder, der emmer af feriestemning og kan passe ind på de fleste unikke steder.

Overnat i en containerlejlighed, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet og funktionalitet. Ferielejlighederne på 30 m2. er indrettet med soveværelse, opholdsrum med et fuldt udstyret køkken samt eget badeværelse. Det store vinduesparti giver en fornemmelse af at naturen kommer indenfor, samtidig med at man har den fulde komfort i boligen.

Ved at etablere terrasse omkring ferieboligen er det let at skabe uderum i forlængelse af boligen. Her er god plads til et romantisk ophold for parret som ønsker noget andet end et hotelværelse tilbyder. Her har du det hele for dig selv, med god rummelighed og små opholdsoaser indendørs såvel som udendørs.

Kunne du være interesseret i at opføre ferielejligheder i shipping containere? 

Er du indehaver af en campingplads, et resort eller et feriecenter hvor der udlejes feriehuse og kan du se potentialet i vores ferielejligheder? Tøv ikke med at kontakte Adm. Direktør, Brian Gade for nærmere oplysninger og muligheder for at opføre ferielejligheder med Container Living.