Getaway2021-04-21T13:09:45+00:00

Container Living Getaway

Feriebolig, sommerhus og gæstebolig i ét

Vil du gerne kunne byde dine gæster på en oplevelse ud over traditionel overnatning, så er denne feriebolig idéel. Container Living Getaway, der er produceret af Containerwerk, emmer af feriestemning og kan passe ind på de fleste unikke steder. Det store vinduesparti giver en fornemmelse af at naturen kommer indenfor og giver mulighed for panoramaudsigt til omgivelserne.

Ferieboligen på 30 m2. er indrettet med soveværelse, badeværelse og opholdsrum med fuldt udstyret køkken. Ved at etablere terrasse omkring ferieboligen er det let at skabe uderum i forlængelse af boligen. Vinduespartiet kan åbnes helt op så man har oplevelsen af at være i pagt med naturen, samtidig med at man har den fulde komfort i boligen.

Her er god plads til en romantisk getaway for parret som ønsker noget andet end et hotelværelse tilbyder. Her har du det hele for dig selv, med god rummelighed og små opholdsoaser indendørs såvel som udendørs.

Ferieboligen også kaldet en gæstebolig er desuden en service, der stilles til rådighed for vores beboere og deres gæster i Container Livings bebyggelser.
Vi udnytter synergien på tværs af vores bebyggelser til at give beboerne mulighed for, overnatning i andre Container Living bebyggelser.

Er du indehaver af en campingplads, et resort eller et feriecenter hvor der udlejes feriehuse og kan du se potentialet i vores feriebolig?  Send da en mail til kontakt@containerliving.dk og hør nærmere om køb og opførelse.

Modellen er produceret i samarbejde med Containerwerk. Fotograf Stefan Holhoch