HOTELLEJLIGHED 60m2

Container Living Kanalbyen hotellejlighed, udlejes på langtidsbasis

Container Living Kanalbyen udlejer en smagfuldt indrettet hotellejlighed på 60 m2, beliggende i Kanalbyen, Fredericia med udsigt til Den Nye Lillebæltsbro.

Lejligheden indeholder stort køkken og opholdsrum, med højbord og barstole foruden sofa der kan slåes ud til overnattende gæster. Soveværelset har dobbeltseng og gode garderobeløsninger, fra soveværelset er der udsigt til kanalen og byen. Badeværelset er med badekar inkl. bruser og fremstår lyst og rummeligt.

Køkkenet er ydstyret med div. basis køkkenredskaber, service,  gryder, pander, microovn og endvidere vinkøleskab.

Lejligheden har to altaner og der er adgang til fælles terrasse/repos ved indgangen til lejligheden. Der er digitak kodelås på døren. Lejligheden har gulvvarme og opvarmning sker via varmepumpe.

Den månedlige leje er på 7.000kr + moms inkl. forbrug. Depositum udgør 3 måneders leje + moms. Parkering kan ske på nærliggende P-plads, prisen er 100kr. pr. måned, parkeringsaftale oprettes særskilt med Kanalbyen i Fredericia C.

Send en mail til lejer@containerliving.dk hvis du er interesseret i at leje denne unikke hotellejlighed i en længere periode. Den er pt. ledig i perioden 1.maj 2023 til 15. februar 2024.

OBS det er ikke muligt at have tilknyttet adresse i lejligheden.