Containerboliger i Roskildes kreative bydel

I Roskildes kreative bydel, Musicon, tilbyder vi 30 attraktive, urbane boliger på Basgangen 4-6 og erhvervslokaler med adresse Rabalderstræde 22-24. Projektet har fået navnet Container Living Musicon og ligger centralt på Musicon – på hjørnegrunden mellem Rabalderstræde og Penselstrøget og skriver sig ind i de rå og industrielle rammer omkring Containerstriben og Roskilde Festival Højskole.

Container Living Musicon er et nytænkende containerbyggeri med fokus på design, kvalitet og komfort. Det er tegnet i samarbejde med Arkitema, opført i henhold til Bygningsreglementet og opfylder alle tidens krav til finish, energi og komfort. Boligerne er 30 og 60 m2 og er alle udstyret med eget køkken og bad, gulvvarme og ventilation samt udført i kvalitetsmaterialer og indrettet for optimal brug. I hver bolig er der være store vinduespartier og, i de fleste tilfælde, altaner til at bringe lys ind i lejlighederne. I forbindelse med bebyggelsen er der desuden etableret depotrum og fælles vaskehus.

30m2 bolig | Container Living Musicon – Se flere billeder af interiøret her

60m2 bolig | Container Living Musicon – Se flere billeder af interiøret her

     Er du boligsøgende? 

     Er du interesseret i at blive lejer af en af vores lejeboliger på 30 og 60 m2 i Container Living Musicon?
     Læs mere om mulighederne her.
     Send os en gerne en mail på udlejning@norsepm.dk for yderligere information. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!

Gårdmiljø på Container Living Musicon

Tagterrassen på Container Living Musicon

Moderne urban minimalisme i et levende miljø

Opdelt i tre punkthuse består Container Living Musicon af 30 lejeboliger samt erhvervslokaler. To af punkthusene er opført i fire etager, bestående af en stueetage i betonbase med store glaspartier til erhverv og tre etager med boliger. Det tredje punkthus er opført i tre etager med boliger samt en stor fælles tagterrasse for bebyggelsens beboere. Fra den fælles tagterrasse, der har en perfekt sydvestlig orientering, kan beboerne nyde udsigten ud over Musicon – med en fantastisk udsigt til Ragnarock Museets ikoniske guldbygning.

Punkthusene er forbundet med hinanden via adgangsbalkoner, som sammen med bebyggelsens elevator sikrer nem og niveaufri adgang til boligerne. Opstillingen af de tre stålkonstruktioner er som en halvcirkel med facader ud mod de to centrale gader i Musicon, Rabalderstræde og Penselstrøget. På bagsiden af husene er der trappeopgange og en lille plads med grillområde, cykelparkering og udearealer som sikrer et levende miljø omkring boligerne.

Bebyggelsen er opført efter bygningsreglementet. Design, opbygning og udførsel er analyseret og testet for vedligeholdelseskrav og levetid, og konklusionen er at byggeriet minimum lever op til andre beboelsesbyggerier. Projektet er blevet udvalgt til at deltage i afprøvning af Den Frivillige Bæredygtighedsklasse.

”Container Livivng Musicon er et sjovt og udfordrende projekt, hvor vi arbejder inden for containerens helt faste rammer, som vi alligevel formår at omforme til noget nyt. Ved at fastholde hver enkelt containers ydre, og sætte dem sammen med basens beton og de markante ståldragere, giver vi Musicon-bydelen nogle helt unikke og autentiske boliger. Der er ingen tvivl om, at disse boliger passer perfekt til områdets rå fremtoning.

Rolf Kjær, Forretningsområdechef, Arkitema

Musicon bydelen

Musicon er en ny bydel i Roskilde, der tidligere har huset en betonvarefabrik, og som nu omdannes til en bydel med fokus på kreative fag og erhverv. Området ligger mellem Roskilde Dyrskueplads og Roskilde Station og fylder ca. 250.000 m2.

Musicon rummer i dag virksomheder, foreninger og markante kulturinstitutioner og betragtes som et kreativt vækstcenter i Roskilde Kommune i konstant vækst. Derudover er der opført 200 ungdomsboliger, mens familieboliger og ejerlejligheder er under opførelse. Musicon er også lokation for populære arrangementer som f.eks. koncerter, danseforestillinger, udstillinger, festival, markeder m.m. Se mere på musicon.dk