Container Living er stiftet i 2015 af Brian Gade og Bo Høivang, der begge har mange års erfaring i bygge- og ejendomsbranchen. Med inspiration fra containerboligprojekter i udlandet, igangsatte man i samarbejde med Arkitema en prototype med to lejligheder i et containermodul. Herfra tog udviklingen hurtigt fart til løsningerne, som vi leverer i dag. Vi er nu 10 medarbejdere med kontor i vores eget containerbyggeri ved Spinderihallerne i Vejle.

”Vi sætter fast ejendom fri – Fordi planeten og vores byer har brug for mere fleksible, effektive og bæredygtighedscertificerede ejendomsløsninger. Vores løsninger er baseret på containerformatet og er derfor fleksible, flytbare og omkonfigurerbare.”

Container Living designer, udvikler, opfører og driver ejendomsløsninger baseret på et standardiseret, branded og serviceret koncept. Bæredygtighed bor i hjertet af alt hvad vi gør. Vores ejendomsløsninger tager udgangspunkt i containerformatet og er derfor fleksible, flytbare og omkonfigurerbare. De kan genplaceres eller tilpasses til ændrede fremtidige behov, hvilket sikrer mod teknisk og økonomisk forældelse.

Når vi udvikler og opfører bæredygtighedscertificerede ejendomme, der skal eksistere i generationer, er det vigtigt at visionen når helt ud til de endelige beboere. Der bør derfor arbejdes med en væsentlig længere tidshorisont, end man har tradition for i branchen.

Container Living anvender derfor udstrakt integration og digitalisering, hvilket betyder, at alle processer fra ide og vision til opførelse og drift varetages af Container Living.

Driften udføres in-house af en specialiseret Container Living organisation med stor indsigt i ejendomsløsningen, som ligeledes har taget del i udviklingsprocessen. Vi oplever således selv resultatet af de beslutninger, vi tager igennem hele processen. Vores udviklingsproces er brugercentreret, som sikrer at der er en klar rød tråd mellem hvad vores beboere har af behov og forventninger – og vores færdige ejendoms- og driftsløsninger.

Dette sikrer en effektiv, bæredygtig og standardiseret drift, som samtidig understøtter kontinuerlig læring og videreudvikling i kraft af synergierne mellem ejendommene.

Hvorfor vælge Container Living?

  • Ingen dispensationer fra bygningsreglementet (både midlertidigt og permanent)

  • Over 80 års dokumenteret levetid

  • 4 etager ved midlertidigt byggeri (4+ ved permanent)

  • Godkendt til realkreditbelåning, leasing og bankfinansiering

  • Patenterede og patentansøgte systemer og TM registreret

  • Optimering og hurtig opførelse i kraft af byggekonceptet

  • DGNB certificering med særligt fokus på social trivsel