OM OS

De oprindelige stiftere bag Container Living – Brian Gade og Bo Høivang – har mange års erfaring i byggebranchen og ejer i dag også andre ejendomme i et fællesskab. Det var netop disse ”almindelige” ejendomsprojekter, der blev årsagen til etablering af Container Living.

Inspirationen kom primært fra udlandet, hvor containerboligprojekter er væsentligt mere udbredte grundet et mere lempeligt og rummeligt bygningsreglement.

Container Living blev ikke sat i verden for at lave midlertidigt byggeri eller f.eks. ungdomsboliger. Stifterne havde simpelthen blot et helt grundlæggende ønske om at bidrage med en anderledes arkitektur, som et supplement til de ”almindelige” ejendomme.

Midlertidighed, fleksibilitet, lean production, studieboliger mv. er en del af den senere udvikling.

I samarbejde med Arkitema med videre, gik holdet bag Container Living i gang med at lave en mock-up med 2 lejligheder i et containermodul. På dette tidspunkt kom også nuværende medejer og produktionsansvarlig Daniel Dyrberg ind i billedet.

Herfra fortsatte udviklingen til det koncept vi kender i dag, og vi er i dag næsten 10 medarbejdere med kontor i vores eget containerbyggeri ved Spinderihallerne i Vejle.

I dag har vi kontor i Danmark hvorfra vi koordinerer vores byggerier i Skandinavien.

Kernefortælling

Vi vil noget med det, vi laver. Vi vil forandre den måde, verden skaber rum, rammer og liv. Vi tænker byggebranchen forfra og skaber arkitektur i høj kvalitet – bæredygtig ud over alle standarder, fordi vi kombinerer en effektiv industriel produktion med en lige så optimeret byggeproces.

Hermed giver vi et udtryk med kant stor menneskelig og social værdi. Vi gør det ordinære ekstraordinært.

God arkitektur har altid arbejdet på at skabe optimale rammer for det liv, der skal udfolde sig i og omkring de færdige bygninger. Men arkitekter slipper traditionelt processen, når byggeriet forlader skrivebordet.

Det gør vi ikke. Vi følger vores projekter til dørs og er med til at virkeliggøre dets idealer. Vi sætter ressourcer ind på samskabelse og trivsel, allerede inden de første streger til en ny bebyggelse bliver sat på papir. Vi tænker rum, plads og liv ind i vores projekter. Vi er med, når idéerne møder virkeligheden og bliver spændt op på nye måder.

Selv efter de første brugere er flyttet ind, har vi fokus på det gode liv. Som bruger får du ejerskab og kærlighed til dine rammer. Det giver en ny bæredygtighed helt ind i bygningernes finansielle regneark.
Når du bruger vores bygninger, er du sikker på, at rammerne vil støtte dig i at være dit bedste. Du får et skarpt æstetisk udtryk – med rum og plads til socialt fællesskab, til ro og refleksion, til at fordybe dig, til at lege, træne eller hvile.

Du får rum og plads til dit liv.

Container Living – Rum til liv

Vores vision

Vi vil være den førende producent af containerbyggeri i Skandinavien og igennem innovation sætte nye og højere standarder indenfor både modulbyggeri, bæredygtighed og fællesskab/trivsel.

Vi vil revolutionerne den traditionelle byggesektor med unikke koncepter af containerbyggeri, hvor vi skaber disruption for bebyggelsernes fleksibilitet, containerbyggeri, arkitektur, bæredygtighed, samskabelse, trivsel og drift.