OM OS

Container Living er stiftet i 2015 af Brian Gade og Bo Høivang, der begge har mange års erfaring i bygge- og ejendomsbranchen. Med inspiration fra containerboligprojekter i udlandet, igangsatte man i samarbejde med Arkitema en prototype med to lejligheder i et containermodul. Herfra tog udviklingen hurtigt fart til løsningerne, som vi leverer i dag. Vi er nu næsten 10 medarbejdere med kontor i vores eget containerbyggeri ved Spinderihallerne i Vejle.

”Vores vision er, og har hele tiden været, at skabe arkitektoniske boliger i containermoduler der skiller sig ud i bybilledet. Dertil kommer, at vi har et ønske om at skabe bæredygtige, funktionelle og mere meningsfulde boliger, der understøtter fællesskab samt hverdagens mangfoldighed.”

Container Living opfører boliger, der alle har det til fælles, at de danner rammer om det der fylder mest nemlig hverdagen og alt dens mangfoldighed af arbejde, studier, hvile, fritid og samvær. Boligen er for de fleste omdrejningspunktet for socialt samvær og fællesskab, der er helt centralt for vores hverdag og livskvalitet. Vi sætter ressourcer ind på samskabelse og trivsel, allerede inden de første streger til en ny bebyggelse bliver sat på papir. Vi tænker rum, plads og liv ind i vores projekter. Vi er med, når idéerne møder virkeligheden og bliver spændt op på nye måder.

I Container Living har vi fokus på, hvordan innovation og bæredygtigt byggeri kan bidrage til, at skabe velfungerende boliger af høj kvalitet til en overkommelig økonomi. Det betyder, at vi kombinerer en effektiv standardiseret og industriel produktion med en lige så optimeret byggeproces.