BOLIG

Container Living boliger

Vi har lagt alle fordomme på hylden og skaber boliger, der skiller sig ud og udfordrer den traditionelle måde at tænke boliger på. Vi har skabt et arkitektonisk banebrydende koncept, som gør det muligt at sætte containerne sammen i et utal af kombinationer – både som midlertidige og permanente boliger og opført i henhold til Bygningsreglementet.

Studieboliger? Almenboliger? Eller noget helt tredje?

Hvad enten du er på udkig efter boliger til unge eller studerende, (ungdomsboliger eller studieboliger) eller til familier og par som har mindre pladsbehov, så kan vi i Container Living hjælpe. Boligerne kan opføres i forskellige størrelser, hvor 30 m² er den mindste. Herefter varierer størrelsen med et interval på 30 m². Uanset størrelse kan vi garantere et byggeri, der er råt og upoleret i sit udtryk, men som harmonerer med sine øvrige omgivelser. Vi bygger kun kvalitetsboliger i shipping containere, og alle vores projekter tegnes af det prisbelønnede arkitektfirma Arkitema, ét af Skandinaviens største arkitekthuse, som sikrer både kvalitet og æstetik.

Bemærk venligst, at vi ikke opfører enkeltstående boliger til private, men udelukkende størrer projekter. 

Læs mere om vores permanente projekt Container Living Musicon i Roskilde, hvor vi opfører 30 attraktive boliger.

Kunne du være interesseret i at opføre containerboliger?

Tøv ikke med at kontakte Adm. Direktør, Brian Gade for nærmere oplysninger og muligheder for at opføre boligbyggerier med Container Living. OBS vi sælger ikke til private eller enkelte enheder til erhverv.

Der er igennem tiden set mange eksempler på containerboliger. Når man skal bygge en mindre bolig på eksempelvis 30 m², tages der ofte udgangspunkt i en standard shipping container på ca. 2,5 x 12 m eller i alt 30 m². Det giver en aflang bolig uden de store kvaliteter og ofte med alt for meget gangareal.

Allerede ved tilblivelsen af Container Living-konceptet tog vi en beslutning om, at vi ikke ville producere små 30 m² boliger på denne måde. Dette blev løst ved at bygge to shipping containere sammen til et modul på 5 x 12 m eller i alt 60 m².

Herefter deles modulet på tværs, så vi igen opnår to boliger på 30 m². Forskellen er, at boligerne nu nærmest er kvadratiske med et mål på 5 x 6 meter. Denne metode giver en fantastisk indretning, helt uden gangareal, ligesom alle boliger har eget køkken og bad.

Ved boliger på 60 m², så undgår vi at dele modulerne på tværs, således at en bolig på 60 m² måler 5 x 12 m lavet af to shipping containere.

Plantegning | 30 m2

Plantegning | 60 m2