30 m2 bolig

Vi har lagt alle fordomme på hylden og skaber boliger, der skiller sig ud og udfordrer den traditionelle måde at tænke boliger på. Vi har skabt et arkitektonisk banebrydende koncept, som gør det muligt at sætte containerne sammen i et utal af kombinationer – både som midlertidige og permanente boliger og opført i henhold til Bygningsreglementet. Boligerne er alle udstyret med eget køkken og bad, gulvvarme og ventilation samt udført i kvalitetsmaterialer og indrettet for optimal brug. I hver bolig er der  store vinduespartier og, i de fleste tilfælde, altaner til at bringe lys ind i lejlighederne.

Se flere billeder af interiøret i vores 30 m² boliger her.

Plantegning | 30 m2

Vores 30 m² boliger produceres ved at bygge to containermoduler sammen til et modul på 5 x 12 m eller i alt 60 m². Herefter deles modulet på tværs, så vi igen opnår to boliger på 30 m². Vi opnår herved en nærmest kvadratisk bolig med et mål på 5 x 6 meter. Denne metode giver en fantastisk indretning, helt uden gangareal, ligesom alle boliger har eget køkken og bad.

Integreret design

Vi har lavet en række tiltag for at udnytte kvadratmeterne i vores boliger optimalt og give beboerne et komplet hjem i højeste kvalitet. Som en del af den optimale udnyttelse, er boligerne indrettet med integrerede og gennemtænkte designløsninger. Dette skaber en mere indflytningsklar bolig og begrænser fraflytningsregningen væsentligt.

Gardinophæng

Magnetisk opslagstavle

Galleriskinne

Lysskinner og lamper

Sengemøbel med opbevaring

Køkkenværktøjsvæg

Spise- og studieplads

Badeforhængsskinne

Tag en virtuel rundtur

Bevæg dig rundt i vores 30m2 bolig ved at klikke og trække musen henover visualiseringerne herunder.