BOLIG OG ERHVERV

Udlejning af boliger på 30 og 60 m2 samt 300 m2 erhverv

I Roskildes kreative bydel, Musicon, har vi opført 30 attraktive, urbane boliger på Basgangen 4-6. Container Living Musicon er et nytænkende containerbyggeri med fokus på design, kvalitet og komfort. Det er tegnet i samarbejde med Arkitema, opført i henhold til Bygningsreglementet og opfylder alle tidens krav til finish, energi og komfort.

Boligerne er henholdsvis 30 og 60 m2 og har alle eget køkken og bad, gulvvarme og ventilation. I hver bolig er der store vinduespartier og de fleste med altaner som medvirker til at bringe lys ind i lejlighederne. Der er etableret depotrum og fælles vaskehus i bebyggelsen. Byggeriet har desuden en fælles tagterrasse med en fantastisk udsigt til Ragnarock Museets ikoniske guldbygning. 

Erhvervslejemålene er som udgangspunkt opdelt i flere størrelser. Hvoraf lokaler på henholdsvis 41 og 81 m2 er ledige til udlejning. Kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne.

Er du interesseret i at blive potentiel lejer? 

Bolig

Vi samarbejder med Norse, som varetager ejendomsadministration og udlejning af boligerne på projektet. Send dem en mail på udlejning@norsepm.dk for yderligere information. Pt. er ejendommen fuld udlejet, men det er muligt at komme på venteliste. 

Den månedlige leje er fastsat til 6.500,00kr. + forbrug for 30 m2 og 9.655,00kr. + forbrug for 60 m2. Husdyr er ikke tilladt. Bebyggelsen har fælles vaskehus, der er ikke mulighed for tilslutning af vaskemaskine i den enkelte bolig. Indflytning forventes at ske pr. 01.02.2022.

Parkering kan ske i områdets p-anlæg og p-huse efter køb af p-licens. Prisen er pr. 1. maj 2021 1.500kr. pr. år. Lejer betaler selv for p-licensen såfremt man har behov for en parkeringsplads. Parkeringslicens (beboerlicens) kan fra 1. april 2021 købes her. P-husene vil blive placeret i periferien af området, det der ligger nærmest Container Livings bebyggelse er beliggende i Hal-12 område,. med adressen Pulsen 15.

Vi følger med den nyeste teknologi, hvorfor vi har valgt at der kun vil være mulighed for mobilt netværk.  Lejer sørger selv for oprettelse og opsætning heraf. Der bliver derfor ikke installeret traditionelt bredbånd/fibernet.

Erhverv

Vi varetager selv udlejning af erhvervslejemålene og kan kontaktes på lejer@containerliving.dk pt er der ingen ledige erhvervslokaler.

Læs mere om projektet her

Følg byggeriet mv. på vores

Facebook side Container Living Musion

Container Living Musicon er markeret med den gule cirkel

Container Living Musicon

Tagterrasse Container Living Musicon

Gårdmiljø Container Living Musicon

QR kode 60m2 lejlighed | Container Living

Scan QR-koden og tag et kig ind i lejlighederne på 60m2

Plantegning 60 m2

QR kode 30m2 lejlighed | Container Living

Scan QR-koden og tag et kig ind i lejlighederne på 30m2

Plantegning 2×30 m2

Visualisering 30 m2 bolig | Container Living Musicon

Værelse 60 m2 bolig | Container Living Musicon

60 m2 bolig | Container Living Musicon