BOLIG OG ERHVERV

Udlejning af boliger på 30 og 60 m2 samt 300 m2 erhverv

I Roskildes kreative bydel, Musicon, opfører vi 30 attraktive, urbane boliger på Basgangen 2-6. Container Living Musicon er et nytænkende containerbyggeri med fokus på design, kvalitet og komfort. Det er tegnet i samarbejde med Arkitema, opført i henhold til Bygningsreglementet og opfylder alle tidens krav til finish, energi og komfort.

Boligerne er henholdsvis 30 og 60 m2 og vil alle blive udstyret med eget køkken og bad, gulvvarme og ventilation samt være udført i kvalitetsmaterialer og indrettet for optimal brug. I hver bolig vil der være store vinduespartier og, i de fleste tilfælde, altaner som vil medvirke til at bringe lys ind i lejlighederne. Der vil blive etableret depotrum og fælles vaskehus i bebyggelsen. Byggeriet har desuden en fælles tagterrasse med en fantastisk udsigt til Ragnarock Museets ikoniske guldbygning. 

Erhvervslejemålene er som udgangspunkt opdelt på henholdsvis 120 og 180m2. Vi vil efter dialog med potentielle lejere foretage den ønskede inddeling og indretning. Kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne.

Er du interesseret i at blive potentiel lejer? 

Er du interesseret i at blive potentiel lejer af en af vores lejeboliger på 30 og 60 m2  eller har du en drøm om at din virksomhed skal være på Musicon?
Send os en mail på lejer@containerliving.dk for yderligere information. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!

Den månedlige leje er fastsat til 6.500,00kr. + forbrug for 30 m2 og 9.655,00kr. + forbrug for 60 m2. Husdyr er ikke tilladt. Bebyggelsen får fælles vaskehus, der er ikke mulighed for tilslutning af vaskemaskine i den enkelte bolig.

Erhvervslejen er fastsat til 1.300,00kr. + moms pr. m2 pr. år + forbrug.

Parkering kan ske i områdets p-anlæg og p-huse efter køb af p-licens, som i 2020 kostede 600 kr. pr. år. Prisen forventes at stige i 2021. Lejer betaler selv for p-licensen og indgår aftale herom med Bydelsforeningen, såfremt man har behov for en parkeringsplads. P-husene vil blive placeret i periferien af området, det der ligger nærmest Container Livings bebyggelse er beliggende i Hal-12 område.

Vi følger med den nyeste teknologi, hvorfor vi har valgt at der kun vil være mulighed for mobilt netværk.  Lejer sørger selv for oprettelse og opsætning heraf. Der bliver derfor ikke installeret traditionelt bredbånd/fibernet.

Læs mere om projektet her

Følg byggeriet mv. på vores

Facebook side Container Living Musion

Container Living Musicon er markeret med den gule cirkel

Foto fra 60 m2 bolig | Container Living Kanalbyen

Plantegning 2×30 m2

Plantegning 60 m2

Foto fra 30 m2 bolig | Container Living Kanalbyen

Foto fra 30 m2 bolig | Container Living Kanalbyen

Foto fra 60 m2 bolig | Container Living Kanalbyen