Container Living løb med 42% af stemmerne og dermed prisen Årets Innovation, som blev kåret til branchetopmødet Ejendom2022.

”Der skal lyde den allerstørste tak til branchen. Der har været åbne døre, og det betrygger mig i, at vi er på rette vej. Jeg håber, at I kommer til at se endnu mere til os,” siger adm. direktør Brian Gade.

I sidste uge kunne vi annoncere, at Container Living var blandt de nominerede til EjendomDanmark og EjendomsWatchs pris Årets Innovation.

Container Livings nominering er ikke alene møntet på vores fysiske ejendomme, men i lige så høj grad det servicerede koncept med fleksible og flytbare ejendomme. De innovative løsninger er patenterede og har som mål at få DGNB guld-certificering. Container Living blev nomineret med følgende udtalelse fra juryen:

Container Living har de senere år vist sig som en visionær virksomhed bygget på passion. De har formået at udvide forståelsen af ejendomsbranchen via containerformatets funktionalitet og flytbarhed. Container Living har formået at skabe en ny fælleskabsorienteret bæredygtig boform, som understøttes af digitale løsninger og nye teknologier, der alle bidrager til at sikre en høj beboertilfredshed, lavere tomgang og driftsomkostninger. Der er muligheder for at udfolde deres koncept endnu mere i fremtiden.

Tak for anerkendelsen til branchen

Et stort og ydmygt tak til branchen, alle vores samarbejdspartnere, kunder, venner og bekendte som har afgivet deres stemme til Container Living. Vi ser prisen som en stor cadeau for vores arbejde, og er samtidig enormt glade for, at både juryen og de mange stemmer er med til at anerkende vores indsats for at skubbe branchen til at gøre noget anderledes.

”Det er nærmest i menneskets natur at udfordre alt. Vi har en forretningsmodel, som udfordrer det fundamentale i branchen; det gælder vores rådgivere, leverandører, finansieringskilder, lovgivere og certificeringer. Når man udfordrer alting, kan man risikere at blive en smule upopulær, men jeg føler faktisk, at vi har folk med os. Især når vi forsøger at rykke hele branchen og dermed den traditionelle måde, som man har gjort det på – og stadigvæk gør,” udtaler Brian Gade.

Med prisen Årets Innovation har EjendomDanmark sat fokus på hvordan virksomheder som Container Living via digitalisering, forretnings- eller organisationsændringer – og sammen med engagerede medarbejdere – kan optimere og skubbe til branchen, uden at gå på kompromis med egne værdier eller forretningen.