Container Living er af EjendomDanmark, EjendomsWatch og en fagjury blevet nomineret til prisen Årets Innovation som uddeles på branchetopmødet Ejendom2022 den 3. november.

Du kan afgive din stemme til Container Living via linket her: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=M3987GDWUP9N

Med prisen Årets Innovation sætter EjendomDanmark fokus på ”… virksomheder, som f.eks. via digitalisering, forretnings- eller organisationsændringer – og sammen med engagerede medarbejdere – optimerer deres forretning. Denne pris gives til en virksomhed, der har vist, at denne omstilling kan lade sig gøre og skaleres uden at gå på kompromis med egne værdier eller forretningen.”

Container Living har bevist sin berettigelse i en branche, hvor der for få år siden var 10 aktører, der alle drømte om at vise funktionaliteten, flytbarheden og mulighederne i containerformatet. Nu står Container Living tilbage som en troværdig, innovativ og visionær virksomhed, der over de kommende år vil erobre markedet. Container Living er nomineret med følgende udtalelse fra juryen:

Container Living har de senere år vist sig som en visionær virksomhed bygget på passion. De har formået at udvide forståelsen af ejendomsbranchen via containerformatets funktionalitet og flytbarhed. Container Living har formået at skabe en ny fælleskabsorienteret bæredygtig boform, som understøttes af digitale løsninger og nye teknologier, der alle bidrager til at sikre en høj beboertilfredshed, lavere tomgang og driftsomkostninger. Der er muligheder for at udfolde deres koncept endnu mere i fremtiden.

I en tid hvor ejendomsbranchen gennemgår en kolossal transformation, som har betydning for både kunderne og samfundet, er vi i Container Living enormt stolte af anerkendelsen fra juryen.

Vi takker EjendomDanmark, EjendomsWatch og juryen, der udgøres af:

Michael Nielsen, Danica Ejendomme
Marie Helms, Cushman & Wakefield Red
Katja Paludan, Husen Advokater
Michael Byrgesen Hansen, Heimstaden
Tor Sinding, Sinding & co.

Til Ejendom2022 konkurreres der foruden Årets Innovation, i øvrigt om prisen som Årets Ejendomsvirksomhed og Årets Bæredygtighedspris. Se de øvrige nominerede på EjendomsWatch