I juni flyttede møbel- og designvirksomheden dk3 ind i de første færdige containerenheder ved Spinderihallerne, som er en del af Container Livings kontorbyggeri.

dk3 viste tidligt i processen interesse for byggeriet, hvilket gav dem en ekstraordinær mulighed for at være med undervejs i indretningen af deres lejemål.

”Vi var nabo til Container Living inde i Spinderihallerne og de første på banen, som lejere til det ikke opførte byggeri. Vi har derfor også ventet længe, men nu hvor vi er her, er vi vildt begejstrede for vores nye lokaler – det er super fedt” udtaler Jacob Plejdrup, indehaver af dk3.

”Da vi indgik lejeaftalen på lokalet, var det et krav fra vores side, at vi selv kunne være medbestemmende i forhold til udseendet på køkken mv. Derfor har vi eksempelvis hvide gipsvægge i stedet for beklædningen med krydsfiner” supplerer Ann Plejdrup, indehaver af dk3.

Lokalerne hos dk3 er smagfuldt indrettet med nogle af virksomhedens egne møbeldesigns samt historiske møbler, som dk3 i dag har licens på, stilfuldt stilleben og planter, hvilket giver lyse og luftige lokaler som emmer af kreativitet og arbejdsro. Fra vinduespartiet og den syd-/østvendte altan på byggeriet er der kig til Spinderihallerne, som signalerer kreativitet og iværksætterånd.

Både Ann og Jacob er begge enige om, at det er en alletiders mulighed at kunne flytte ud i kontorcontainerne og fortsat være en del af fællesskabet i Spinderihallerne. Når de øvrige lejere flytter ind i de resterende kontorer, er der basis for et nyt fællesskab blandt lejerne i containerne. ”Hos Container Living har de fokus på samskabelse og trivsel. Vi er spændte på hvilke arrangementer og tiltag som der udbydes herovre. Vi har fået lidt information omkring en community app, som skal være omdrejningspunkt for fællesskabet her i byggeriet. Den glæder vi os til at stifte bekendtskab med”, udtaler Ann Plejdrup.

”I forhold til den daglige arbejdsdag i containerkontoret er der faldet ro på, og vores medarbejdere er glade for de nye omgivelser. Vi sætter særlig pris på de mindre rum i vores egne lokaler. Der er ikke langt imellem arbejdsstationerne i vores i alt 120m2, men opdelingen med glasdørene gør at vi kan skærme af når vi taler i telefon, så vi ikke forstyrrer resten af teamet.” fortæller Ann Plejdrup. ”Indretningen af containerne er virkelig godt løst og fungerer optimalt for en virksomhed som vores. Og så gør det jo heller ikke noget at det giver ekstra opmærksomhed, når man fortæller at vores kontor er beliggende i en utraditionel og æstetisk containerbebyggelse. Vi er utrolig glade for at være flyttet ind i containerne.” slutter Ann Plejdrup.