I Container Living oplever vi et stigende behov for vores containerboliger i et marked, hvor lejerne stiller højere krav til deres bolig. Det, og hvordan vi har taget et strategisk valg om at udvikle fleksible og bæredygtige boliger, der kan flyttes i stedet for at rives ned, har vi taget en snak med Børsen om.

I Container Living sikrer vi miljømæssig, økonomisk og social bæredygtighed ved – gennem udstrakt integration – at tage fuld kontrol om hele processen fra ide til drift. Det gør vi med udgangspunkt i en DGNB certificeringsordning, som er en uvildig tredjepartverificering af kvaliteten af en ejendom.

Alle processer fra udvikling til produktion og opførelse varetages internt, ligesom vi selv driver ejendommene fremadrettet. Når vi driver de færdige ejendomme, oplever vi således selv resultatet af de beslutninger, vi tager igennem hele processen.

Mange indsatser er med til at gøre en stor forskel, hvorfor vi kontinuerligt arbejder med at optimere vores processer og reducere vores CO2-udledning, der i sidste ende vil forbedre boligens samlede klimaaftryk, sociale kvalitet samt opførelses- og driftsøkonomi.

Tak til Børsen for interessen og for at åbne op for dialogen omkring, hvad der er bæredygtigt byggeri. Læs hele artiklen her.