Container Living er vært på ny konference om Micro Living

Container Living er mandag den 28. marts 2022 i samarbejde med Estate og Thylander Gruppen vært ved en ny konference om Micro Living – et begreb der har vundet mere og mere indpas i det danske ejendomsmarked de seneste år, fordi det blandt andet kombinerer behovet for billigere boliger med bæredygtige elementer.

På konferencen har du mulighed for at opleve vores aktuelle projekt på Musicon i Roskilde, hvor der netop eksperimenteres med Micro Living-koncepter, alternative boformer og initiativer der sætter fokus på fællesskab og sociale aktiviteter.

Behovet for billige boliger er på den politiske dagsorden samtidig med, at bæredygtighed og forskellige former for deleøkonomi spiller en større og større rolle i danskernes hverdag. Via en række interessante indlægsholdere, kan du høre om behovet og efterspørgslen for Micro Living, hvilke krav det stiller til indretning og design samt få et indblik i hvilke projekter der hitter i udlandet og hvorfor investorerne er begyndt at kigge på netop dette område i bestræbelserne på at finde nye forretningsområder i det danske ejendomsmarked.

Læs mere om arrangementet, se programmet og tilmeld dig konferencen her