Container Living har erhvervet fitnesskonceptet CONtrainer, et fitnesscenter indrettet i en container, og føjer dermed endnu et innovativt produkt til porteføljen, som er fokuseret på trivsel og fællesskab.

 

Erhvervelsen af det nye fitnesskoncept, betyder at Container Living kan tilbyde fælles træningsfaciliteter i bebyggelserne, og derved nem adgang til effektiv træning, lige uden for døren.

”Vi har løbende arbejdet sammen med CONtrainer, og vi synes det er et innovativt og fedt produkt, som går godt i spænd med vores koncept. Samtidig er vi ikke i tvivl om, at vi gerne vil tilbyde CONtrainere som en facilitet i vores bebyggelser og sikre den fremtidige udvikling af konceptet. Derfor gav det god mening for os at erhverve konceptet” fortæller CEO i Container Living, Brian Gade.

Sundhed, trivsel og fællesskab
I Container Living arbejder vi aktivt med de fysiske rammer såvel som det sociale fællesskab i vores bebyggelser. Vi ønsker, at vores beboere trives, hvorfor vi påtager os et socialt ansvar for at facilitere trivsel og tager initiativ til flere indsatser, der gavner dette.

Fysisk aktivitet er vigtigt for både den mentale og fysiske sundhed og trivsel. Med CONtrainer-konceptet kan vi tilbyde vores beboere nem adgang til effektiv træning, der passer ind i deres hverdag. Samtidig er det at være fælles om noget ofte en god icebreaker for samvær, og med en CONtrainer lige uden for døren er det nemt at deltage aktivt i fællesskabet ud fra egne behov og forudsætninger.

“Jeg ser en stor styrke i, at vi kan tilbyde denne form for facilitet i vores bebyggelser, hvor man i det fri kan dyrke fællesskabet samtidig med at man er fysisk aktiv, og gør noget for sig selv”.

”Med en CONtrainer har vi et fysisk element, der direkte er med til at styrke fællesskab og velvære, både for krop og sind. Jeg ser en stor styrke i, at vi kan tilbyde denne form for facilitet i vores bebyggelser, hvor man i det fri kan dyrke fællesskabet samtidig med at man er fysisk aktiv, og gør noget for sig selv. Det er mental og fysisk velvære på samme tid,” siger trivselskoordinator Jesper Koed.

CONtrainer
En CONtrainer skaber liv og fællesskab; et udendørs ready-to-use gym indrettet i en container og med et bredt udvalg af træningsudstyr, der matcher både styrke-, cirkel-, kredsløbs- og kropsvægtstræning. CONtraineren er udviklet af profiler inden for fitness- og sundhedsbranchen og er indrettet med ribber, stænger og kroge til at sætte træningsudstyret fast – og træne direkte i -, og tilbyder noget til ethvert behov.

     
CONtraineren er udstyret med et indbygget skab med et udvalg af træningsudstyr, der dækker ethvert behov. Dertil er den indrettet, så det er muligt at træne flere personer ad gangen – og mulighed for at variere sine træningsøvelser.