BOLIG OG ERHVERV

Udlejning af boliger på 30 og 60 m2 samt 300 m2 erhverv

I Roskildes kreative bydel, Musicon, har vi opført 30 attraktive, urbane boliger på Basgangen 4-6. Container Living Musicon er et nytænkende containerbyggeri med fokus på design, kvalitet og komfort. Det er tegnet i samarbejde med Arkitema, opført i henhold til Bygningsreglementet og opfylder alle tidens krav til finish, energi og komfort.

Boligerne er henholdsvis 30 og 60 m2 og har alle eget køkken og bad, gulvvarme og ventilation. I hver bolig er der store vinduespartier og de fleste med altaner som medvirker til at bringe lys ind i lejlighederne. Der er etableret depotrum og fælles vaskehus i bebyggelsen. Byggeriet har desuden en fælles tagterrasse med en fantastisk udsigt til Ragnarock Museets ikoniske guldbygning. 

Erhvervslejemålene er opdelt i flere størrelser fra 41-79m2. Kontakt os gerne for at høre mere om eventuelle ledige lejemål.

Er du interesseret i at blive potentiel lejer? 

Bolig

Vi samarbejder med Norse Property Management, som varetager ejendomsadministration og udlejning af boligerne i ejendommen. Send dem en mail på udlejning@norsepm.dk for yderligere information. 

Der er en husorden for ejendommen som beskriver hvad vi forventer af dig i forhold til hensyn til naboerne og hvordan ejendommen behandles. Desuden er der en beboermappe hvori du finder svar på fx. affaldshåndtering, udskiftning af batteri på de digitale låse, oprydning på fællesarealer mv.  Husdyr er ikke tilladt og der dispenseres ikke på dette punkt. Bebyggelsen har fælles vaskehus, der er ikke mulighed for tilslutning af vaskemaskine i den enkelte bolig.

Parkering kan ske i områdets p-anlæg og p-huse efter køb af p-licens. Lejer betaler selv for p-licensen såfremt man har behov for en parkeringsplads. Parkeringslicens (beboerlicens) kan købes her. P-husene er placeret i periferien af området, det der ligger nærmest Container Livings bebyggelse er beliggende i Hal-12 område,. med adressen Pulsen 15.

Vi følger med den nyeste teknologi, hvorfor der kun er mulighed for mobilt netværk i ejendommen.  Lejer sørger selv for oprettelse og opsætning heraf. Der er således ikke installeret traditionelt bredbånd/fibernet.

Erhverv

Engel & Völkers Comemrcial varetager udlejning af erhvervslejemålene, kontakt erhvervsmøgler Hans Tønder via mail hans.tonder@engelvoelkers.com

Pt. har vi et ledigt erhvervslokale på 79m2 med vinduespartier mod Rabalderstræde og Penselstrøget. Lejemålet er opdelt i to rum, adskilt af fordelingsgang med adgang til toilet, som deles med nabolejemålet. Det store lokale er i en vinkel, hvorved indretningsmulighederne er mange. I baglokalet er der mulighed for kontor, lager eller anretterkøkken med opvaskefaciliteter. Lokalerne er indrettet med rå betonvægge, synlige installationer og troldtektlofter hvor der er monteret lysskinner til brug for belysning. Erhvervslokalerne har hidtil været udlejet til bar/spilcafe. Udlejning kan kun ske til publikumsorienteret erhverv som qua deres forretningsområde byder gæster indenfor.

Der er stor træterrasse foran lejemålet, hvortil der kan aftales brugsret, således der er mulighed for eksempelvis udeservering i dagtimerne.

Læs mere om ejendommen her

Følg ejendommen mv. på vores

Facebook side Container Living Musion

Container Living Musicon er markeret med den gule cirkel

Container Living Musicon

Tagterrasse | Container Living Musicon

Tagterrasse Container Living Musicon

Gårdmiljø Container Living Musicon

QR kode 60m2 lejlighed | Container Living

Scan QR-koden og tag et kig ind i lejlighederne på 60m2

Plantegning 60 m2

QR kode 30m2 lejlighed | Container Living

Scan QR-koden og tag et kig ind i lejlighederne på 30m2

Plantegning 2×30 m2

30 m2 bolig | Container Living Musicon

Værelse 60 m2 bolig | Container Living Musicon

60 m2 bolig | Container Living Musicon