CONTAINERMODULBYGGERI

Byggekoncept

I Container Living har vi valgt containermodulet, fordi det er verdens mest succesfulde eksempel på hvordan standardisering skaber grundlag for effektivitet, stabil kvalitet, fleksibilitet og omkostningsbesparelser. Kvaliteter man i ejendomsbranchen gennem årtier forgæves har jagtet. Container Living modulet er designet og udviklet fra bunden, og der er udstedt både nordisk og europæisk patent på de samlede løsninger.

I kraft af industriel og standardiseret fremstilling af containermodulerne, kan en lang række processer optimeres i relation til både tid, kvalitet og økonomi. Det betyder høj gentagelseseffekt, hvilket er med til at optimere forløbet markant. Industriel fremstilling lider ikke under vejrlig, ligesom materialespild begrænses og arbejdsmiljøet forbedres.

Hertil kommer, at byggemodning, støbning af fundamenter, installationer i terræn sker simultant med produktionen af vores containermoduler. Dette sparer tid og herigennem optimeres byggeomkostningerne.

Gennem erfaringer og viden videreudvikles boligen konstant. Boligoptimeringen bidrager positivt til bæredygtighedscertificeringen af den endelige ejendom, eksempelvis i form af økonomi, miljø, men også den sociale kvalitet i henhold til DGNB-certificeringen. Vores byggekoncept sikrer, at en Container Living ejendom er fast ejendom, men samtidig er flytbar og kan anvendes midlertidigt.

Bemærk venligst, at vi ikke opfører enkeltstående boliger til private, men udelukkende større projekter. 

Container arkitektur

Vi har skabt boliger, der skiller sig ud og udfordrer den traditionelle måde at tænke boliger på. Vi har skabt et arkitektonisk banebrydende koncept, som gør det muligt at sætte containerne sammen i et utal af kombinationer – både som midlertidige og permanente boliger. Boligerne kan opføres i forskellige størrelser, hvor 30 m² er den mindste.

Container Livings grundmodel har, fra første ide været opbygget omkring skibscontainerne, og har således lånt alle de egenskaber som en container har, i holdbar konstruktion og ekstrem fleksibilitet.

Kunne du være interesseret i at opføre containerboliger?

Tøv ikke med at kontakte Adm. Direktør, Brian Gade for nærmere oplysninger og muligheder for at opføre boligbyggerier med Container Living. OBS vi sælger ikke til private eller enkelte enheder til erhverv.

Der er igennem tiden set mange eksempler på containerboliger. Når man skal bygge en mindre bolig på eksempelvis 30 m², tages der ofte udgangspunkt i en standard shipping container på ca. 2,5 x 12 m eller i alt 30 m². Det giver en aflang bolig uden de store kvaliteter og ofte med alt for meget gangareal.

Allerede ved tilblivelsen af Container Living-konceptet tog vi en beslutning om, at vi ikke ville producere små 30 m² boliger på denne måde. Dette blev løst ved at bygge to shipping containere sammen til et modul på 5 x 12 m eller i alt 60 m².

Herefter deles modulet på tværs, så vi igen opnår to boliger på 30 m². Forskellen er, at boligerne nu nærmest er kvadratiske med et mål på 5 x 6 meter. Denne metode giver en fantastisk indretning, helt uden gangareal, ligesom alle boliger har eget køkken og bad.

Ved boliger på 60 m², så undgår vi at dele modulerne på tværs, således at en bolig på 60 m² måler 5 x 12 m lavet af to shipping containere.

Plantegning | 30 m2

Plantegning | 60 m2