HOTEL

Læs mere om vores midlertidige projekt ved Kanalbyen i Fredericia, hvor vi har kombineret erhverv og hotellejligheder.

Giv dine gæster en oplevelse

Container Living Hotels™ er fremtidens hoteller!

Interessen for overnatninger, der skiller sig ud, er stor. Hvem vil ikke gerne, når man er væk hjemmefra, opleve noget anderledes? En oplevelse udover det sædvanlige. Med hotellejligheder opført som containerbyggeri har du mulighed for at give dine gæster netop denne oplevelse.

Vi kan opføre containere i konstellationer, hvor mulighederne for hotellejligheder er mange. Hvad enten du efterspørger et hotelkompleks opført i containere eller ønsker at kombinere det med erhverv eller boliger. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter – i princippet – grænsen. Alle vores projekter tegnes af dygtige arkitekter fra Arkitema, ét af Skandinaviens førende arkitekthuse, som sikrer både kvalitet, æstetik og et urbant udtryk.

Vi kan opføre containerbyggerier som både midlertidige og permanente hotellejligheder. De opføres i henhold til Bygningsreglementet samt brandklassificeret til hotellejlighed.

Kunne du være interesseret i at opføre hotellejligheder i containere?

Tøv ikke med at kontakte Adm. Direktør, Brian Gade for nærmere oplysninger og muligheder for at opføre hotellejligheder med Container Living™.