WERTHEIM

“My Home”, Wertheim

Bæredygtighed og innovation er grundstenene bag den 2700 m2 store fremtidsorienterede boligpark “My Home” i Wertheim, Tyskland. “My Home” består af 21 møblerede lejligheder, skabt af containere, som henvender sig til virksomheder, forretningsrejsende og turister i området, som sætter pris på deres eget private opholdrum frem for et standard hotelværelse, når de er væk hjemmefra.

Projektet er udviklet af Felix von Knobelsdorff, Clemens Müller og Nicolas de Fejer, mens rammerne til det banebrydende projekt med dets udfordrende og bæredygtige arkitektur er skabt af vores tyske leverandør og samarbejdspartner, Containerwerk.

Boligparken er skabt, så den passer optimalt ind i omgivelserne med tilstrækkelig plads til grønne områder mellem lejlighederne. Facaderne i ubehandlet, regionalt træ skaber en æstetisk og harmonisk overgang mellem naturen og den rå containerarkitektur.

Hver lejlighed er skabt af en 40 fods genbrugscontainer, som er omdannet til et opholdsrum med fuld komfort og hotellignende stemning. Disse er samlet i grupper af tre, alle enheder med karakteristiske vinduer i fuld længde i gavlen, hvorfra man kan nyde en uhindret udsigt til naturen. Indvendigt tilbyder boligerne 26 m2, hvilket er mere privatrum og fleksibilitet end de fleste hotelværelser. Alle indeholder et fuldt udstyret tekøkken, en privat terrasse, en separat indgang, en lys og luftig spisestue og arbejdsområde for op til 4 personer, en parkeringsplads ved siden af ​​indgangen samt følelsen af at bo i dit eget hjem. 

Billeder af Stefan Hohloch