MØDELOKALE

Container Living Spinderihallerne: Mødelokale 15m2

Centralt beliggende mødelokale

Hos Container Living Spinderihallerne udlejer vi et rummeligt og velindrettet mødelokale til  max 10 personer. Mødelokalet er beliggende i vores containerejendom ved Spinderihallerne. Her er der gratis parkering og let adgang til motorvej E45 både nord og syd, hvorfor det er et ideelt mødested for mødedeltagere fra flere steder i landet. Banegården ligger ca. 15minutters gang fra vores lokation.

Lokalet har vinduesparti mod vest og indgangspartiet er i glas, hvorved der er godt lysindfald og en god rumfornemmelse.

Skil dig ud – lej mødelokale hos os

Vil din virksomhed gerne skille sig ud? Så book vores mødelokale i utraditionelt containerbyggeri, til dine møder med dine kunder, samarbejdspartnere eller andre aktører.  Vi fremviser gerne vores containerejendom og eventuelle ledige lokaler i forbindelse med jeres møde, så I kan få jeres nysgerrighed på de utraditionelle rammer stillet.

Vi tilbyder

Faciliteterne er i top, der er godt indeklima og behageligt lysindfald. Lokalet indeholder mødebord og 10 stole med armlæn, foruden whiteboard og tuscher, 55″ skærm som kan kobles til PC via HDMI kabel. Endvidere er der webcam, mikrofon og højtaler til brug for videoopkald tilgængeligt.

Under mødet kan I benytte jer af lokalets Nepresso kaffemaskine, I medbringer selv krus og kaffekapsler. Der er mulighed for tilkøb af krus og kaffekapsler for 15kr. pr. person, hvilket aftales ved booking. Øvrig forplejning kan aftales i forbindelse med leje og faktureres særskilt. I Spinderihallerne forefindes en café som dagligt byder på en spændende og varieret økologisk frokostbuffet, hvorfor denne er et oplagt valg til mødefrokost. Alternativt ligger Vejle Smørrebrød tæt på, de tilbyder traditionelt smørrebrød, sandwich og salater.

Det praktiske

Mødelokalet udlejes på timebasis til 100kr. pr. påbegyndt time + moms, hvorved du opnår stor fleksibilitet ved korte møder. Der er digital lås på døren, så vi kan let give dig adgang og du er ikke afhængig af fast åbningstid. Du tildeles adgang i nøgleapp min. 30minutter før booking starter. Send en mail til lejer@containerliving.dk hvis du ønsker at  booke/forespørge på ledighed eller høre nærmere omkring det praktiske. For at vi kan oprette en booking har vi brug for din virksomheds cvr.nummer, således vi ved hvortil vi skal sende fakturaen.

Ved indgåelse af aftale om hyppig leje af mødelokalet kan booking ske via app, hvorved du hurtigt kan se om lokalet er ledigt. Leje faktureres en gang pr. måned, hvilket sker ultimo måneden.

Vi ser frem til at byde jer velkommen hos Container Living Spinderihallerne.

Mødelokale Spinderigade | Container Living

Søger du unikke lokaler til dit næste møde?

Så bør du booke vores mødelokale i containerejendommen ved Spinderihallerne, Vejle. Vi udlejer det på timebasis – betaling 100kr. + moms pr. påbegyndt time.

Send en mail til lejer@containerliving.dk og hør nærmere.

Container Livng Spinderihalerne | Rundvisning

Vores mødelokale ved Spinderihallerne, Vejle

Container Living Spinderihallerne | Mødelokale

Baggrunden for containerbyggeriet ved Spinderihallerne:

Container Living, vandt i 2018 Vejle Kommunes udbud om et midlertidigt byggeri ved Spinderihallerne. Grunden hvorpå byggeriet er opført er oprindelig lejet i 7 år, idet man hos Vejle Kommune endnu ikke har truffet beslutning om den fremtidige anvendelse af området.

Vejle Kommunes hensigt var at teste, hvorvidt erhvervsbyggeriet vil opfylde kommunens målsætning for initiativet.  Container Livings  koncept er designet til at være flytbart, hvorved systemet er ideelt til den midlertidige anvendelse i en syvårig periode. I den sammenhæng er det vigtigt at understrege, at containerbyggeriet er konstrueret til at opfylde alle krav i bygningsreglementet til permanent bebyggelse. Byggeriet kan således flyttes til anden placering – midlertidig eller permanent – efter lejekontraktens udløb, eller måske træffes der politisk beslutning om en forlængelse af lejekontrakten. Vigtigst er det at byggeriet ved sin flytbarhed er bæredygtigt og kan leve videre efter de 7 år, ved anvendelse andetsteds. Indretningen er således den kan ændres fra erhverv til bolig, såfremt en ny placering ikke vil være med erhvervsformål.

Opsætning og design af containerne samt miljøet omkring dem er blevet udformet i nøjagtig samme kvalitet – og med samme fokus på den enkelte detalje – som ved et permanent byggeri.

Om Spinderihallerne og området:

Området og Spinderihallerne hylder kreativiteten og er et besøg værd. Der er mulighed for at gå på opdagelse i hallerne, med de små shops og dets iværksættermiljø, desuden er der løbende forskellige kunstudstillinger i Spinderihallerne, hvortil der er fri adgang. Endvidere er det også i Spinderihaller du finder Kulturmuseet, et kulturhistorisk museum i Vejle, der beskæftiger sig med byens historie. Udstillingerne dækker jernalder og op til nyere tid. Blandt museets udstillede genstande er moseliget Dronning Gunhild, der er fundet i Haraldskær mose lidt uden for Vejle i 1835. Kig forbi, her er nok at opleve.