MØDELOKALE

Container Living Spinderihallerne: Mødelokale 15m2

Hos Container Living Spinderihallerne udlejer vi et rummeligt og velindrettet mødelokale med plads til 10 personer. Mødelokalet er beliggende i vores containerbyggeri ved Spinderihallerne. Her er der gratis parkering og let adgang til motorvej E45 både nord og syd, hvorfor det er et ideelt mødested for mødedeltagere fra flere steder i landet. Banegården ligger ca. 15mins gang fra vores lokation.

Ved at benytte vores mødelokale til dine møder med kunder, samarbejdspartnere eller andre aktører, viser du samtidig at din virksomhed skiller sig ud, idet du hos os kan byde dine mødedeltagere velkommen i utraditionelle rammer. Vi fremviser gerne vores containerbyggeri i forbindelse med jeres møde, så I kan få jeres nysgerrighed på de utraditionelle rammer stillet.

Lokalet indeholder mødebord og 10 stole med armlæn, foruden whiteboard og tuscher, 55″ skærm som kan kobles til PC via HDMI kabel, webcam, mikrofon og højtaler til brug for videoopkald er ligeledes tilgængelig.

Under mødet kan i benytte jer af vores Nepresso kaffemaskine, krus og kaffekapsler kan tilkøbes for 15kr. pr. person. Øvrig forplejning kan aftales i forbindelse med leje og faktureres særskilt. I Spinderihallerne forefindes en café som dagligt byder på en spændende og varieret frokostbuffet, hvorfor denne er et oplagt valg til mødefrokost.

Mødelokalet udlejes på timebasis til 100kr. pr. påbegyndt time + moms, hvorved du opnår stor fleksibilitet. Der er digital lås på døren, så vi kan let give dig adgang og du er ikke afhængig af fast åbningstid. Send en mail til lejer@containerliving.dk hvis du ønsker at  booke eller høre nærmere. Ved indgåelse af aftale om hyppig leje af mødelokalet kan booking ske via app, hvorved du hurtigt kan se om lokalet er ledigt.

Vi ser frem til at byde jer velkommen hos Container Living Spinderihallerne.

Søger du unikke lokaler til dit næste møde?

Så bør du booke vores mødelokale i containerbyggeriet ved Spinderihallerne, Vejle. Vi udlejer det på timebasis – betaling 100kr. + moms pr. påbegyndt time.

Send en mail til lejer@containerliving.dk og hør nærmere.

Baggrunden for containerbyggeriet ved Spinderihallerne:

Container Living, vandt i 2018 Vejle Kommunes udbud om et midlertidigt byggeri ved Spinderihallerne. Grunden hvorpå byggeriet er opført er lejet i 7 år, idet man hos Vejle Kommune endnu ikke har truffet beslutning om den fremtidige anvendelse af området.

Vejle Kommunes hensigt var at teste, hvorvidt erhvervsbyggeriet vil opfylde kommunens målsætning for initiativet.  Container Livings  koncept er designet til at være flytbart, hvorved systemet er ideelt til den midlertidige anvendelse i en syvårig periode. I den sammenhæng er det vigtigt at understrege, at containerbyggeriet er konstrueret til at opfylde alle krav i bygningsreglementet til permanent bebyggelse. Byggeriet kan således flyttes til anden placering – midlertidig eller permanent – efter lejekontraktens udløb, eller måske træffes der politisk beslutning om en forlængelse af lejekontrakten. Vigtigst er det at byggeriet ved sin flytbarhed er bæredygtigt og kan leve videre efter de 7 år, ved anvendelse andetsteds. Indretningen er således den kan ændres fra erhverv til bolig, såfremt en ny placering ikke vil være med erhvervsformål.

Opsætning og design af containerne samt miljøet omkring dem er blevet udformet i nøjagtig samme kvalitet – og med samme fokus på den enkelte detalje – som ved et permanent byggeri.