ERHVERVSLOKALER VEJLE

Container Living udlejer kontor-/erhverslokaler i centrum af Vejle

Container Living udlejer erhvervslokaler  i varierende størrelser, fra kontorpladser (med skrivebord og stol) til 120m2 store lokaler i vores containerbebyggelse ved siden af Spinderihallerne.

Ønsker du utraditionelle rammer til din virksomhed? Lokaler med god beliggenhed og kvalitet i top? Så bør du overveje at blive lejer hos Container Living Spinderihallerne.

Udover skønne lokaler tilbyder vi lejerne adgang til en app, hvor man finder praktiske info vedr. driften, foruden info omkring sociale arrangementer og fællesskaber i bebyggelsen. Lejerne har herudover mulighed for at tilkøbe sig en netværksplads hos Spinderihallerne, således man er en del af dette fællesskab og kan nyde godt af de fordele som følger med ved at være nabo til et af Danmarks største innovative iværksætterhuse. Her er gode P-forhold, velindrettede udemiljøer og adgang til kantineordning i caféen.

Priser mv. ses til højre på siden. Ønsker du at få en fremvisning af vores lokaler hører vi gerne fra dig via mail lejer@containerliving.dk

Oversigt over ledige lejemål:

Container Living kan tilbyde fem typer erhvervslejemål i det nye byggeri:

 • Type 1: En arbejdsstation i et åbent fællesskab*
  • DKK 1.700,- ekskl. moms
 • Type 2: 15 m2 kontor**
  • DKK 2.650,- ekskl. moms
 • Type 3: 30 m2 kontor***
  • DKK 4.900,- ekskl. moms
 • Type 4: 60 m2 kontor****
  •  DKK 7.500,- ekskl. moms + forbrug
 • Type 5: 120 m2 kontor*****
  • Pt ikke ledigt

* En arbejdsstation indeholder et skrivebord og en kontorstol. Et kontorfællesskab på 60 m2 inkl. køkken og badeværelse indeholder otte arbejdsstationer.
** 15 m2 kontor består af 1/4 containermodul. Dvs. man har fri rådighed over disse kvadratmeter, hvori der også indgår adgang til køkken, badeværelse og depot, som er fællesrum i dette lejemål. Det lejede areal er andel af et større rum, hvorved der er andre virksomeder i samme lokale.
***30 m2 kontor består af 1/2 containermodul. Dvs. man har fri rådighed over disse kvadratmeter. Her lejer man enten med eller uden køkken, mens badeværelse og depot er fællesrum og derfor indgår i de 30 m2. Andre lejere skal have mulighed for at benytte køkkenet, såfremt man lejer med køkken.
**** 60 m2 kontor dækker over et containermodul indeholdende køkken, badeværelse og depot. Her råder man over samtlige kvadratmeter.
***** 120 m2 kontor dækker over to containermoduler på 60 m2 placeret ovenpå hinanden med indvendig trappe. Dette lejemål indeholder, depotrum, ét køkken og to badeværelser.
OBS ved leje af kontorplads eller 15m2 kontor sidder man sammn med en anden virksomhed, et 15m2 kontor udgør således ikke et seperat rum.

30m2 kontor indrettet med kontorpladser

Kontor 15m2 eller 30m2

Kontor 60m2 inkl. køkken, depotrum og badeværelse