LEDELSEN

Container Living ApS blev stiftet i 2015 af Brian Gade og Bo Høivang. Både Brian og Bo har erfaring fra ejendomshandel og stiftede selskabet, da de ønskede at udfordre den gennemsnitlige måde at tænke boliger på, samtidig med at de ønskede at kunne levere midlertidige boliger af samme standard og kvalitet som permanente. Dog med den forskel at de skulle være innovative og urbane.

I dag har vi kontor i Danmark og i Norge.

Ledelsen

Brian Gade
Brian GadeAdm. Direktør, Container Living
Brian har en Bachelor i Business Administration, og har siden 1997 selvstændigt og i partnerskaber beskæftiget sig med iværksætteri og udvikling inden for bl.a. ejendomsmarkedet, import af belysningsudstyr, restauranter og Vejle Bryghus. Blandt erfaringerne er også initiativ og udvikling af tre patenter, senest for App Creator.

Se mere på www.moelholmkapital.dk

Brian kan kontaktes på:
+45 2231 2324
brian@containerliving.dk

Claus Astrup-Larsen
Claus Astrup-LarsenBestyrelsesformand og medejer
Claus har erfaring fra direktionsposter i både danske og udenlandske selskaber samt mangeårig erfaring som bestyrelsesmedlem og formand i såvel store som mindre selskaber med forskellige ejerformer fra ejerledede til kapitalfonde. Her kan nævnes Garant amba, Designa A/S, Bisca A/S, Good Food Group A/S, Premier IS A/S samt en del mindre ejerledede virksomheder. Claus har erfaring fra forskellige sektorer som FMCG, kapitalgode og B2B. Claus er cand.merc. fra AUU og efterfølgende videreuddannet i Schweiz og England. Han har en certificeret formandsuddannelse og er ekstern lektor på Syddansk Universitet. I dag er Claus indehaver af Astrup Management – bestyrelses- og ledelsesrådgivning samt tilknyttet flere kapitalfonde.
Martin Lein Staveli
Martin Lein StaveliDaglig leder, Container Living Norway
Martin har en Cand.merc.aud fra Handelshøjskolen i København. Han har gennem de sidste 10 år arbejdet med transaktioner, rådgivning og entreprenæørskab, herunder ejendomsinvesteringer.

Martin kan kontaktes på:
+47 9067 0575
martin@contaierliving.no