LEDELSEN

Container Living ApS blev stiftet i 2015 af Brian Gade og Bo Høivang. Både Brian og Bo har erfaring fra ejendomshandel og stiftede selskabet, da de ønskede at udfordre den gennemsnitlige måde at tænke boliger på, samtidig med at de ønskede at kunne levere midlertidige boliger af samme standard og kvalitet som permanente. Dog med den forskel at de skulle være innovative og urbane.

I dag har vi kontor i Danmark hvorfra vi koordinerer vores byggerier i Skandinavien.

Ledelsen

Brian Gade
Brian GadeAdm. Direktør, Container Living
Brian har en Bachelor i Business Administration, og har siden 1997 selvstændigt og i partnerskaber beskæftiget sig med iværksætteri og udvikling inden for bl.a. ejendomsmarkedet, import af belysningsudstyr, restauranter og Vejle Bryghus. Blandt erfaringerne er også initiativ og udvikling af tre patenter, senest for App Creator.

Se mere på www.moelholmkapital.dk

Brian kan kontaktes på:
+45 2231 2324
brian@containerliving.dk

Frank Hansen
Frank HansenBestyrelsesformand og medejer
Frank har erfaring som administrerende direktør i en række virksomheder, herunder senest fra 2013 i Victoria Properties A/S.
Medstifter af Hansen & Thomsen Advokataktieselskab 2016.
Frank arbejder til dagligt som advokat indenfor følgende arbejdsområder:
Fast ejendom med særligt fokus på ejendoms- og projektudvikling, aktivt ejerskab,
værdiskabelse og investering i og salg af investeringsejendomme samt asset management i forhold til blandt andet disstressed assets.

Desuden er Frank medlem af en række bestyrelser i selskaber, herunder selskaber med investering indenfor fast ejendom og projektudvikling.