Om os 2018-09-13T15:04:47+00:00

Om os

Presse
Galleri

Teamet bag

Et innovativt team bestående af erfarne mennesker fra branchen. Teamet har mange års erfaring i udvikling af koncepter, ledelse og styring samt udvikling og levering af boliger.

Brian Gade
Brian GadeAdm. Direktør
Har en Bachelor i Business Administration. Brian har siden 1997 været selvstændig og i partnerskaber beskæftiget sig med iværksætteri og udvikling inden for bl.a. ejendomsmarkedet, import af belysningsudstyr, restauranter, Vejle Bryghus. Blandt erfaringerne er også initiativ og udvikling af tre patenter, senest for App Creator.

Tel: +45 22312324
Mail: brian@container-living.dk

Moelholmkapital.dk

Claus Astrup-Larsen
Claus Astrup-LarsenBestyrelsesformand
Claus Astrup-Larsen er certificeret bestyrelsesformand med en mangeårig erfaring som bestyrelsesmedlem og formand i såvel store som mindre selskaber heriblandt SOLO Company ApS, Cape Denmark International ApS og Garant. Med mere end 25 års erfaring som direktør for selvstændige forretningsenheder har Claus Astrup-Larsen en solid direktionserfaring fra danske og udenlandske selskaber, der primært har opereret indenfor FMCG, kapitalgoder og B2B. I dag er Claus Astrup-Larsen indehaver af Astrup Management – bestyrelses- og ledelsesrådgivning, ligesom han sidder i Advisory Boards for flere kapitalfonde.

Presse

Galleri

Nyheder