Om os2019-08-13T06:41:56+00:00

OM OS

Container Living ApS blev stiftet i 2015 af Brian Gade og Bo Høivang. Både Brian og Bo har erfaring fra ejendomshandel og stiftede selskabet, da de ønskede at udfordre den gennemsnitlige måde at tænke boliger på, samtidig med at de ønskede at kunne levere midlertidige boliger af samme standard og kvalitet som permanente. Dog med den forskel at de skulle være innovative og urbane.

Ledelsen

Brian Gade
Brian GadeAdm. Direktør
Brian har en Bachelor i Business Administration, og har siden 1997 selvstændigt og i partnerskaber beskæftiget sig med iværksætteri og udvikling inden for bl.a. ejendomsmarkedet, import af belysningsudstyr, restauranter og Vejle Bryghus. Blandt erfaringerne er også initiativ og udvikling af tre patenter, senest for App Creator.

Se mere på www.moelholmkapital.dk

Brian kan kontaktes på:
+45 2231 2324
brian@containerliving.dk

Claus Astrup-Larsen
Claus Astrup-LarsenBestyrelsesformand og medejer
Claus er certificeret bestyrelsesformand med en mangeårig erfaring som bestyrelsesmedlem og formand i såvel store som mindre selskaber heriblandt SOLO Company ApS, Cape Denmark International ApS og Garant. Med mere end 25 års erfaring som direktør for selvstændige forretningsenheder har Claus en solid direktionserfaring fra danske og udenlandske selskaber, der primært har opereret indenfor FMCG, kapitalgoder og B2B. I dag er Claus indehaver af Astrup Management – bestyrelses- og ledelsesrådgivning, ligesom han sidder i Advisory Boards for flere kapitalfonde.