Musicon 2018-09-13T11:08:22+00:00

MUSICON

Beat Box: Unikke boliger i Roskildes kreative bydel

I Roskildes kreative bydel, Musicon, opfører vi ca. 30 attraktive, urbane boliger. Projektet har fået navnet Beat Box og opføres centralt på Musicon og tæt ved Containerstriben og Roskilde Festival Højskole. I øvrigt med en fantastisk udsigt ud over Rabalderstræde og til Ragnarock Museets ikoniske guldbygning.

30, 60 og 90 kvm spændende bolig

Boligerne er en del af Container Living konceptet – dvs. spændende boliger opbygget omkring skibscontainere og med fokus på design, kvalitet, energiforbrug og komfort. Alt sammen opført i henhold til bygningsreglementet.

Boligerne er tegnet i samarbejde med arkitektfirmaet Arkitema. Boligerne opføres i henholdsvis 30, 60 og 90 kvm og består i dette projekt af en stueetage i beton med store vinduer samt en ombygget skibscontainer som overetage.

Urbant miljø og moderne minimalisme

Beat Box boligerne vil blive udbudt som privat udlejning, drevet og ejet af Container Living. Antallet af boliger er pt. ikke fastlagt, og der vil være mulighed for at drive erhverv i stueetagen – eksempelvis en alternativ café.

Det urbane look signalerer industri- og bymiljø på en rustik facon, og boligerne er et godt eksempel på, at man sagtens kan indrette sig minimalistisk uden at gå på kompromis med kvalitet og livsglæde. Det er desuden en boligløsning, som kan opføres eller flyttes derhen, hvor behovet er, f.eks. som ungdoms- eller studieboliger.

Roskilde glæder sig

Beat Box er nært beslægtet med Container Livings spændende projekt i Kanalbyen Lillebælt i Fredericia.

I Roskilde glæder borgmesteren sig:
Jeg er glad for udsigt til endnu mere liv i den kreative bydel de kommende år. På Musicon er der plads til alle og det understreger de mange forskellige byggestile virkelig. Musicon er nu for alvor ved at blive en bydel, hvor mangfoldigheden trives i form af de mennesker der besøger, bor og arbejder i bydelen“, udtaler borgmester i Roskilde Kommune, Joy Mogensen.

Se mere på Musicon