Erhvervsløsninger2019-07-02T09:04:48+00:00

ERHVERVSLØSNINGER

Læs mere om vores midlertidige projekt ved Spinderihallerne i Vejle, hvor vi opfører 600 m2 erhverv.

Læs mere om permanente og midlertidige byggerier her

Skab rammerne med et containerbyggeri

Kontor? Innovationsmiljø? Showroom? Eller noget helt fjerde? Mulighederne er mange med containerbyggerier, men uanset hvad du søger, så er du sikret et byggeri, der markerer og differentierer sig. Her kan du være med til at skabe de fysiske rammer for en innovativ virksomhedskultur, hvor alle idéer er velkomne og ingen er for ‘kantede’.

Vores erhvervsløsninger kan både opføres som midlertidige og permanente byggerier og er opført i henhold til Bygningsreglementet (BR18). Alle vores projekter tegnes af prisbelønnede Arkitema Architects, ét af Skandinaviens største arkitekthuse, som sikrer både kvalitet og æstetik.

Oversigt over kontorlejemålene

Container Living kan tilbyde fem typer erhvervslejemål i det nye byggeri:

  • Type 1: En arbejdsstation i et åbent fællesskab*
  • Type 2: 15 m2 kontor**
  • Type 3: 30 m2 kontor***
  • Type 4: 60 m2 kontor****
  • Type 5: 120 m2 kontor*****

* En arbejdsstation indeholder et skrivebord, en arbejdslampe og en kontorstol. Et kontorfællesskab på 60 m2 inkl. køkken og badeværelse indeholder otte arbejdsstationer.
** 15 m2 kontor består af 1/4 containermodul. Dvs. man har fri rådighed over disse kvadratmeter, hvori der også indgår adgang til køkken, badeværelse og depot, som er fællesrum i dette lejemål.
***30 m2 kontor består af 1/2 containermodul. Dvs. man har fri rådighed over disse kvadratmeter. Her lejer man enten med eller uden køkken, mens badeværelse og depot er fællesrum og derfor indgår i de 30 m2.
**** 60 m2 kontor dækker over et containermodul indeholdende køkken, badeværelse og depot. Her råder man over samtlige kvadratmeter.
***** 120 m2 kontor dækker over to containermoduler på 60 m2 placeret ovenpå hinanden med indvendig trappe. Dette lejemål indeholder ét køkken og to badeværelser.

Kunne du være interesseret i at opføre erhverv i containere?

Tøv ikke med at kontakte Adm. Direktør, Brian Gade for nærmere oplysninger og muligheder for at opføre erhvervsløsninger med Container Living.