Boligformer2019-09-09T08:47:49+00:00

BOLIGFORMER

Læs mere om vores permanente projekt Beat Box i Musicon, Roskilde, hvor vi opfører ca. 30 attraktive boliger.

Læs mere om permanente og midlertidige byggerier her

Unikke boliger

Vi har lagt alle fordomme på hylden og skaber boliger, der skiller sig ud og udfordrer den traditionelle måde at tænke boliger på. Vi har skabt et arkitektonisk banebrydende koncept, som gør det muligt at sætte containerne sammen i et utal af kombinationer – både som midlertidige og permanente boliger og opført i henhold til Bygningsreglementet (BR18).

Studieboliger? Almenboliger? Eller noget helt tredje?
Hvad enten du er på udkig efter boliger til unge studerende, som har mindre pladsbehov, eller til familier og par, så kan vi i Container Living hjælpe. Boligerne kan opføres i forskellige størrelser, hvor 30 m2 er den mindste. Herefter varierer størrelsen med et interval på 30 m2. Uanset størrelse kan vi garantere et byggeri, der er råt og upoleret i sit udtryk, men som harmonerer med sine øvrige omgivelser. Vi bygger kun kvalitetsboliger, og alle vores projekter tegnes af prisbelønnede Arkitema Architects, ét af Skandinaviens største arkitekthuse, som sikrer både kvalitet og æstetik.

Bemærk venligst, at vi ikke opfører enkeltstående boliger til private. 

Kunne du være interesseret i at opføre boliger i containere?

Tøv ikke med at kontakte Adm. Direktør, Brian Gade for nærmere oplysninger og muligheder for at opføre boligbyggerier med Container Living. 

Plantegning | 30 m2

Plantegning | 60 m2

Der er igennem tiden set mange eksempler på containerboliger. Når man skal bygge en mindre bolig på eksempelvis 30 m2, tages der ofte udgangspunkt i en standard container på ca. 2,5 x 12 m eller i alt 30 m2. Det giver en lang og snæver bolig uden de store kvaliteter og med alt for meget gangareal.

Allerede ved tilblivelsen af Container Livings koncept tog vi en beslutning om, at vi ikke ville producere små 30 m2 boliger på denne måde. Dette blev løst ved at bygge to containere sammen til et modul på 5 x 12 m eller i alt 60 m2.

Herefter deles modulet på tværs, så vi igen opnår to boliger på 30 m2. Forskellen er, at boligerne nu nærmest er kvadratiske med et mål på 5 x 6 meter. Denne metode giver en fantastisk indretning, helt uden gangareal, ligesom alle boliger har eget køkken og bad.

Ved boliger på 60 m2, så undgår vi at dele modulerne på tværs, således at en bolig på 60 m2 måler 5 x 12 m.